JOTA-JOTI - Scouting Martin Luther King Kaatsheuvel

mobiele scoutshop bij scouting MLK

Op zaterdagmiddag 21 oktober zal de mobiele scoutshop weer een bezoek brengen aan onze scoutingvereniging. Is uw kind dit jaar over gevlogen naar een nieuwe groep? Heeft uw kind een nieuwe blouse nodig of wilt u een mooi scoutingkado kopen voor verjaardag of ander feest? Dan is dit HET ideale moment om alles te kopen. Ook kunnen er dassen, insignes en andere badges gekocht worden.

Tevens zijn er boeken, dasringen en allerlei andere scoutingzaken te koop. Weet u al wat u wilt kopen? dan kunt u dit bestellen via een mail naar In de mail dient u aan te geven welk(e) artikel(en) met bestelnummer u wilt aan schaffen en dat u de spullen bij onze scoutinggroep op komt halen. Als u de spullen besteld weet u zeker dat ze aanwezig zijn. De mobiele scoutshop heeft wel een voorraad bij van blousen, insignes, dassen en andere veel voorkomende zaken maar deze is vanzelfsprekend beperkt.

Weet u nog niet wat u nodig heeft? Kijk dan op www.scoutshop.nl voor alle artikelen die u kunt kopen bij de mobiele scoutshop. Wilt u een rugzak, slaapzak of andere grote spullen aan schaffen stuur dan ook een mail om er zeker van te zijn dat deze aanwezig zijn bij het bezoek.

U kunt met uw pinpas betalen bij de mobiele scoutshop. Dat is voor iedereen net zo gemakkelijk.

Wat heeft uw kind nodig? hieronder een overzicht van das, installatieteken SN en de speltaktekens. Voor de blouse moet u een maat opgeven bij het bestelnummer. Kijk daarvoor op de website van de scoutshop

das bordeauxrood bestelnummer 1100

installatieteken Scouting NL bestelnummer 54300

speltakteken bevers bestelnummer 61000

speltakteken welpen bestelnummer 61100

speltakteken scouts bestelnummer 61200

speltakteken explorers bestelnummer 61300

speltakteken roverscouts bestelnummer 61400

De mobiele scoutshop is aanwezig van 14 uur tot 16 uur!

JOTA-JOTI

Wat is de JOTA?

Elk jaar in het derde volle weekend van oktober wordt wereldwijd de JOTA gehouden. JOTA staat voor Jamboree On The Air. Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van een Wereld Jamboree. Tijdens zo'n kamp komen rond de 30.000 Scouts van over de hele wereld bij elkaar.

In 1956 zaten na de Jamboree een aantal scouts bij elkaar te bedenken dat het toch wel hel jammer is dat een jamboree alleen maar elke 4 jaar was en ze wilden elkaar eigenlijk wel jaarlijks ontmoeten. Maar die afstand hè. Die was zo moeilijk te overbruggen. Het was gewoonweg te veel van het goede om van over de hele wereld elk jaar bij elkaar te komen. Daarom ontstond het idee om gebruik te maken van radio.

Lees meer: JOTA-JOTI

Subcategorieën