45 jarig bestaan - Scouting Martin Luther King Kaatsheuvel

eerste beelden jubileumweekend scouting MLK

Hierboven is een eerste impressie te zien van ons 45 jarig jubileumweekend. Na 3 mooie dagen zijn alle spullen weer opgeruimd en de kinderen naar huis. De ridder uit het zuiden is na een heroïsche strijd met de andere ridders getrouwd met Rowena. Op zaterdag was er een drukbezochte kennismakingsmiddag voor de jeugd uit ons dorp. Na het aansnijden van de taart door de burgemeester kreeg iedereen een stuk taart en werd er later nog een avondfeest gevierd door de kinderen.

Op zondag was er een vossenjacht en moest er opgeruimd worden. Zaterdag was het weer wat minder maar de overige dagen waren zonovergoten.

Later zal er nog meer fotomateriaal beschikbaar komen dus hou onze pagina in de gaten!!

Landmacht helpt scouting MLK bij het 45-jarig jubileumweekend

De landmacht komt scouting MLK helpen met het opbouwen van het terrein voor ons jubileumweekend. Hoe komt dat? Staflid Jörn Ketelaars, een luisteraar van radio Veronica had zich aangemeld voor de actie Operatie Victorie.

Deze actie van radio Veronica en de landmacht helpt lokale initiatieven die in het hemelvaartweekend plaats vinden. De landmacht zal woensdag met 10 man sterk onze vereniging helpen met het in gereedheid brengen van ons terrein op het Wilhelminaplein. Dat hier een hoop moet gebeuren is duidelijk als er voor meer dan 150 kinderen een weekend plaats vind. Je moet dan denken aan tenten opzetten, pionierobjecten maken, sanitaire voorzieningen plaatsen, water en stroomvoorzieningen enzovoort.

Scouting MLK is dan ook zeer blij met de geboden hulp van de Landmacht. Wil je meer weten over de actie Operatie Victorie? klik dan op deze link.

Start groepsweekend 45 jarig bestaan MLK

MLK en

De strijd om de gouden hand

Groepsweekend 45 jarig bestaan Scouting Martin Luther King

Het is 1015 na Chr. en Koning Arthur vindt dat zijn dochter Rowena rijp is om te gaan trouwen.

Hij heeft daarom een toernooi uitgeschreven onder de ridders van de ronde tafel.

De inzet is de hand van zijn dochter.

Vele ridders nemen deel aan het grote toernooi dat onder de bevolking de bijnaam “Toernooi van de eeuw” heeft gekregen. Op de laatste dag zijn slechts vier ridders met hun schildknapen over gebleven in de zware strijd.

De laatste dag van het toernooi gaat beginnen. Vier ridders rijden het strijdperk op naar het midden waar de koning en de prinses staan......

Volg ons weekend op onze Facebook pagina

za sept 23
Reserveri g Lise Beudel