Bestuur - Scouting Martin Luther King Kaatsheuvel

Op deze pagina wil het bestuur van Scouting Martin Luther King zich graag aan u voorstellen.

Uw kind of kinderen is/zijn wekelijks bij hun speltak aanwezig en u kent de leiding waar uw kind(eren) bij horen. Nu heeft onze groep natuurlijk een bestuur die de dagelijkse gang van zaken regelt en een beleid voor onze groep uitzet.

Deze mensen zijn een belangrijk onderdeel van scouting MLK en we vinden het dan ook belangrijk dat u als ouder/verzorger weet wie er in ons bestuur zitten. Daarom kunt u hieronder zien wie er op dit moment zitting hebben in het bestuur en welke functie zij daar bekleden. Mocht het zijn dat u vragen heeft voor een van de bestuursleden dan kunt u hen aanspreken of mailen via de adressen bij de desbetreffende persoon.

Een ander belangrijk onderdeel van onze groep is de groepsbegeleiding.De groepsbegeleiding bestaat op dit moment uit een drietal personen warvan er 1 persoon in het bestuur zit. De groepsbegeleiding heeft als taak om te controleren of alles goed gaat binnen het leidingteam van uw kind en de groep in zijn geheel. Zij hebben regelmatig contact met de leiding over het reilen en zeilen binnen de groep. Zijn er vragen of problemen met leiding waar uw kind bij zit, dan kunt u bij hen aankloppen om uw vraag of klacht in te dienen. Zij zorgen ervoor dat er iets mee gedaan gaat worden.

Onze stafleden zijn allemaal vrijwillligers. Ondanks het vrijwilligerswerk moeten de stafleden wel over een aantal vaardigheden beschikken. Om de vaardigheden te leren of verder te ontwikkelen hebben we een tweetal praktijkbegeleiders binnen onze groep. Deze mensen zorgen ervoor dat nieuwe leden thuis raken in scouting en alles leren over het scoutingprogramma. Ook leiding die al jarenlang aanwezig is wordt door hun bij geschoold of krijgt nieuwe cursussen of ideeën aangereikt om uw kind een plezierige en leerzame tijd bij onze groep te laten beleven.

Bestuursleden

Nog geen foto beschikbaar  penningmeester  Nog geen foto beschikbaar
Voorzitter Hans Luijben   penningmeester Ben vd Linden  secretaris Monique Hock  Materiaalbeheer Paul Heuer

Groepsbegeleiding Alex Merkx  Algemeen bestuurslid Hans Rosenbrand  Algemeen bestuurslid Wilbert smits