Wij doen mee aan de Verenigingsspaaractie van Albert Heijn Kaatsheuvel! - Scouting Martin Luther King Kaatsheuvel

MLK info

Albert Heijn Kaatsheuvel start 5 september met een unieke actie in het teken van hun 15-jarig jubileum. Zij gaan dan namelijk van start met de “Verenigingsspaaractie”, waarbij zij een bedrag van €30.000,- gaan verdelen over alle verengingen en clubs in Kaatsheuvel en omgeving! “Een 15-jarig jubileum is iets om trots op te zijn en hoe kunnen wij deze mijlpaal beter vieren dan door dit samen met onze klanten te doen in de vorm van een unieke actie?” aldus Piet den Hartog, eigenaar van de Albert Heijn in Kaatsheuvel.

Klanten ontvangen vanaf € 15,- aan boodschappen een kanskaart met een unieke code. De code kan geactiveerd worden op de speciale “Verenigingsspaaractie” website of op de Facebook-pagina van Albert Heijn Kaatsheuvel. Bovendien is het ook mogelijk om deze codes te activeren in de supermarkt zelf. Door het activeren van de code, ziet men gelijk hoeveel punten de code waard is. Elke code heeft namelijk een unieke waarde. Vervolgens kunnen de punten verzilverd worden voor 1 van de deelnemende vereniging of clubs aan deze actie. Op deze manier maken zelfs de kleinste verenigingen en buurten kans op het winnen van een groot sponsorbedrag.

Bovendien zijn er tijdens de actieperiode ook nog andere manieren om extra punten te verzamelen voor jouw club of vereniging” zegt Piet den Hartog. Hij geeft aan dat deze actie uniek is, omdat de klanten zelf bepalen wie van de deelnemende verenigingen of clubs met het hoogste bedrag naar huis gaat.

Wij doen ook mee aan deze actie en kunnen uw steun goed gebruiken. Doe daarom ook mee en steun onze vereniging! Zo kunnen we ons spaardoel realiseren, namelijk nieuw spelmateriaal voor uitdagende spelprogramma’s . Denk hierbij aan outdooractiviteiten, gps-apparatuur en dergelijke.

Stemmen op onze vereniging doet u op deze site: verenigingsspaaractie Albert Heijn Kaatsheuvel

Inofrmatie over de actie kunt u ook vinden op de Facebookpagina van Albert Heijn Kaatsheuvel op deze link.

Wij hopen natuurlijk dat u ons met zoveel mogelijk punten steunt zodat we onze leden weer allerlei nieuwe activiteiten kunnen laten doen de komende jaren! Geef het ook daar aan vrienden,vriendinnen, opa's en omas, buren en iedereen die je kent die boodschappen doet bij de Albert Heijn in de gasthuisstraat in Kaatsheuvel. We willen iedereen alvast bedanken voor de steun bij deze actie!!

za sept 23
Reserveri g Lise Beudel