Geweldige prestatie leeuwen patrouille MLK - Scouting Martin Luther King Kaatsheuvel

MLK info

Na 3 dagen op labelterrein Buitenzorg gestreden te hebben met 116 andere patrouilles uit heel Nederland is onze leeuwenpatrouille op de 13e plaats geëindigd. Een geweldige prestatie van de 6 meiden Amber, Immah, Lobke, Loekie,Loes en Maud.

Op zaterdagochtend zijn ze weg gebracht door hun ouders om 3 gezellige dagen te gaan beleven. Gelukkig was het weer niet al te slecht, alleen op maandag een bui net voor de afbraak maar verder was het droog gebleven. Gedurende de 3 dagen werden alle onderdelen die ook op de RSW getest worden ook op de LSW getest. Een nadeel was er wel, op de LSW is de jury veel strenger!!

leeuwenlsw

Na de foto en de opbouw vanhet terrein was het tijd voor de opening van de LSW. In de grote kampvuurkuil wer onder het bijzijn van alle scouts het thema scoutopedia geopend. Vervolgens was het tijd voor het middagspel waarna natuurlijk de maaltijd aan de beurt was. Dit jaar mocht er in verband met de droogte niet op vuur gekookt worden dus werd er een alternatieve maaltijd gemaakt. Daarna een avondspel en een sluiting in de kampvuurkuil.

Op zondag is de traditionele hike, in tegenstelling tot de RSW is het hier de hele dag lopen in de omgeving van het labelterrein. Na de maaltijd weer een avondspel en de afsluiting van de dag in de kampvuurkuil.

De laatste dag is altijd jammer maar dan moet er na het ochtendspel toch afgebroken gaan worden. Als dit allemaal gedaan kunnen de punten verzameld worden door de organisatie en maken de scouts zich op voor de uitslag van de LSW. Na de sluiting van het thema volgt een spannende ontknping. Wie is er eerste geworden????  De eerste 30 patrouilles worden omgeroepen van 30 naar nummer 1. Toen de naam van de leeuwen uit Kaatsheuvel genoemd werd schreeuwden ze het allemaal uit van geluk, maar welke plaats was het ook alweer???? Van onze patrouille waren Amber en Maud al een keer op de LSW geweest maar de andere leden nog nooit. Daarom is deze prestatie dan ook zo geweldig. Meiden van harte gefeliciteerd met dit resultaat namesn bestuur, staf en vrijwilligers van scouting MLK.

za sept 23
Reserveri g Lise Beudel