Lintje voor Ben van der Linden en Paul Heuer - Scouting Martin Luther King Kaatsheuvel

MLK info

Afgelopen dinsdag 26 april was een speciale dag voor scouting MLK en een zeer speciale dag voor Ben en Paul. Na een jaar van voorbereidingen kregen deze heren een welverdiende onderscheiding, lid in de Orde van Oranje Nassau. Zoals gebruikelijk werd deze onderscheiding uitgereikt door de burgemeester, de heer Luijendijk.

Om dit moment zo lang mogelijk geheim te houden voor Ben en Paul werd de hulp in geroepen van familie en vrienden. Zij hebben Ben en Paul naar de Bosvaert gebracht zonder dat zij een vermoedde hadden wat er ging gebeuren. Om 13:30 uur kwam het college van de gemeente Loon Op Zand binnen en wisten ze natuurlijk wat er stond te gebeuren. Naast vrienden, familie en staf van scouting MLK waren er ook collega's van Ben en Paul aanwezig. Na afloop van de officiële plechtigheden was er een heerlijke taart voor de aanwezigen alsmede en hapje en een drankje.

Jarenlang is er tijdens een weekend of zomerkamp een beroep gedaan op ridders van buitenaf maar sinds vandaag hebben we binnen onze vereniging dus 2 echte ridders.

Ben en Paul namens alle leden, staf, bestuur en vrijwilligers van harte gefeliciteerd. Het is vooor jullie beiden heel erg verdiend na jarenlange inzet voor onze vereniging. Paul als materiaalmeester en bestuurslid, Ben als penningmeester en geweten van scouting MLK. Hopelijk mogen we nog vele jaren van jullie kennis en kunde genieten om onze vereniging op het nivo te houden waar we nu zijn of te vergroten.

Verdienste Paul Heuer

Verdienste Ben van der Linden